Davidovac: Pozivam navijače da nas podrže bez incidenata

Dejan Davidovac, prvotimac Crvene zvezde, govorio je pred prvi finalni meč ABA lige, gde će se crveno-beli sastati sa Partizanom.

Reprezentativac Srbije je istakao da je ovo očekivano finale i da između dva evroligaša nema tajni i da neće biti lako.

“Dugoočekivano finale, svi jedva čekamo da počne. Biće teška serija sa Partizanom, kao i uvek, sjajna su ekipa. Mi sa druge strane idemo sa prve pozicije, cele sezone smo se borili za to. Raduje nas to što ćemo igrati prvim pred domaćim navijačima. Ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže samo kako oni znaju i da fer i sportski naviaju, bez ikakvih incidenata, voleo bih da se tako završi“, započeo je Dejan Davidovac.

Bilo je reči i o intenzitetu, jer su prve dve utakmice u dva dana (13. i 15. maj).

“Cele sezone smo u tom neku ritmu Evrolige, nije nam strano da igramo u dva dana. Što se tiče iznenađenja, dobro se poznajemo i igrači i treneri. Finalna serija ima poseban značaj, tako da imaće uticaj neke druge stvari. Od samog početka se znaju ambicije i ciljevi, cilj je bio to prvo mesto u ligaškom delu sezone i drago mi je što ćemo igrati u “Pioniru”, zaključio je Davidovac.

Prva utakmica je na programu 13. maja i počinje u 20:30 časova. Prvi meč Zvezda igra kao domaćin u Hali “Aleksandar Nikolić”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *