Čović: Lesor je jedini igrač koji je upao u kanal kod Pionira

Nebojša Čović, dugogodišnji predsednik Zvezde, ali i višedecenijski košarkaški funkcioner, u podkastu “Večiti u EL” razgovorao je o mnogim temama koje se tiču kako samog kluba, tako i nekih drugih stvari…

Deo razgovora koji prenosimo odnosio se na odlazak Dušana Alimpijevića, ali mnogo više na jednog bivšeg košarkaša crveno-belih.

“Što se mene tiče, ja bih istrpeo (Alimpijevića), ali znate šta smo trpeli. Ali, da li bi publika istrpela. Publika nije istrpela Alimpijeviću jer je čovek izgubio jer je Lesor promašio zicer, ne kažem da je hteo. Ali, to je bila totalna neozbiljnost. Čovek priča o plakanju, ima neko ko je tad plakao u Podgorici i kome nije prijalo. I onda opet po medijima… Mi dozvolimo u našoj zemlji, da našeg reprezentativca udari stranac i da niko ne štiti reprezentativca, izuzev kluba, nek je on Lesor. Onda te lažne priče, žena priča o ciganima… Ja mu nisam menadžer, sad kad je dolazio u Partizan, kad je Miško uradio ugovor, on je rekao da ide u Zvezdu i onda je on (Miško) završio sa njim i sada je on kod Jelića u Oktagonu.”, rekao je Čović pa nastavio:

“Važno jer je njemu dato, šta bi bilo. Jedini igrač koji mi je s kolima upao u kanal pred Pionirom. Tačka. Neću više da pričam, sve dobro što smo mogli da mu damo… Voliš Srbiju, važi, nemoj da pljuješ u izvor iz kog si pio vodu. Ne da ništa nismo uradili protiv njega.”

A onda je predsednik KK Crvena zvezda izneo jednu anegdotu:

“Čovek ( Lesor ) je jedini igrač koji je kolima upao u kanal kod Pionira.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics