Bolomboj igrao odlično, ali nije imao podršku

Nije Crvenu zvezdu išao šut večeras. Zasluženi poraz od Panatinaikosa u Atini zadao je samo nove glavobolje šefu stručnog štaba crveno-belih, Janisu Sferopulosu.

Marko Simonović – ono što je Simonović uspeo da uradi za četiri minuta je gotovo neobjašnjivo. Nekoliko promašenih šuteva, olako izgubljena lopta i to sve u trenutku kada njegov tim pokušava da smanji razliku.
FloutRate 1/10

Jago dos Santos – konačno je Brazilac izgledao raspoloženo na terenu, delio je asistencije, organizovao napade… Sa šutem nije imao ni sreće u nekoliko navrata, uostalom kao i ostatak tima večeras. Zbog pet ličnih malo niža ocena ipak.
FloutRate 3/10

Stefan Lazarević – svega tri minuta na parketu, ali uspeo je da ukrade jednu loptu nakon koje usledila sjajna kontra, posao u defanzivi odradio gotovo bez greške
FloutRate 2/10

Adam Hanga – nije ga hteo šut spolja iako je na kraju uspeo da upiše šest poena, posao u odbrani odradio solidno mada je ušao u problem sa faulovima
FloutRate 2/10

Rokas Giedraitis – 17 minuta na parketu i ništa! Litvanac se nije video na parketu večeras iako njegova minutaža govori drugačije
FloutRate 1/10

Dejan Davidovac – nakon povrede Mitrovića morao je neko da skuplja skokove a to je bio Davidovac. Sedam skokova govore u prilog tome plus odlična odbrana u nekoliko navrata. Šteta što nije ušla ona jedna trojka kao nagrada za sav trud koji je uložio danas.
FloutRate 4/10

Majk Tobi – kako je počeo utakmicu, dobro je završio. U dva navrata je izlazio na parket. Mada je u prvom bio kardinalno loš, u svom drugom izlasku značajno popravio utisak.
FloutRate 2/10

Luka Mitrović – za 20 minuta 12 poena, šest skokova i dve ukradene. Standardni Luka reklo bi se. Šteta što ovako dobrom igrom nije mogao da pomogne u nastavku nakon što se povredio. 15 minuta bez njega na parketu se itekako osetilo, samo da ta povreda kolena nije ozbiljnije prirode.
FloutRate 6/10

Branko Lazić – kapiten ko kapiten, radio ono što najbolje ume. Ponekada ni to nije dovoljno.
FloutRate 2/10

Miloš Teodosić – gotovo sigurno najlošija partija od dolaska u Zvezdu. Košarkaši protivničkog tima su ga potpuno neutralisali da je za 20 minuta na parketu bio gotovo neprimetan.
FloutRate 2/10

Nemanja Nedović – dobra utakmica poenterski za popularnog Nedu, ali opet su problem te izgubljene lopte. Nije što ih ima, već što ih olako daje protivniku.
FloutRate 5/10

Džoel Bolomboj – “Mr Consistency” Crvene zvezde nastavlja sa sjajnim partijama. Amerikanac je ponovo bio dominantan u reketu, odlično se “rvao” sa Matijasom Lesorom i bukvalno sam vukao tim u pokušaju da se stigne rezultat. Upravo je Bolomboj najviše propatio povredom Mitrovića jer je izgubio jedinog raspoloženog saigrača na terenu.
FloutRate 7/10

Janis Sferopulos – ni grčki stručnjak ne može biti kriv za očajno šutersko veče njegovih pulena. Jedino da je on sam ušao pa da je šutirao. Menjao je, rotirao, ali jednostavno večeras nije išlo. Odbrana je bila dobra, napad je zakazao ali nema tu šta da se doda. Sledeća utakmica je već u subotu.
FloutRate 4/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *