Bitan meč u borbi za plej-in

Bitan meč u borbi za plej-in, ali isto tako i za Partizan. Efes je dolaskom Tomislava Mijatovića pronašao pobednički ritam, dok je Baskonija u blagoj “krizi” rezultata.

Ekipa Efesa, bivši dvostruki bek-tu-bek šampion Evrolige je u krizi rezultata već dve sezone. No, dolaskom novog šefa stručnog štaba, nazire se kraj tome. Ekipa Tomislava Mijatovića je pronašla svoj pobednički niz. Najbolji igrač ekipe je svakako Šejn Larkin, ali na sreću navijača Efesa, svoj ritam je napokon počeo da nalazi i Vil Klajburn.

Što se tiče ekipe Baskonije, kao što smo pomenuli da je u poslednjem mikrociklusu u blagoj “krizi” rezultata, to ne menja činjenicu da je ekipa Baskonije favorit na ovom meču. Najbitniji igrač ekipe, koji ima verovatno najveću slobodu od svih evroligaških igrača, jeste Markus Hauard. Tu je naravno i neverovatni Čima Moneke, koji skuplja sve njegove promašaje i ima odličan doprinos u napadu. Pored njega su tu i naravno Kodi Miler Mekintajer, ali i Tadas Sedekerskis.

Utakmica se igra večeras od 20 časova i 30 minuta, ekipa Baskonije zauzima devetu poziciju sa skorom 16-15, dok je ekipa Efesa na 12. poziciji sa skorom 14-17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *