Barselona na pragu novog pojačanja?

Nakon objave da je njegova NBA karijera završena, brzo su se pojavile informacije o tome gde bi mogao svoju karijeru da nastavi Riki Rubio. Kako prenosi španski Sport, vrlo realna opcija za španskog plejmejkera je povratak u Barselonu.

Španski mađioničar, kome su povrede prilično usporile karijeru u određenim momentima, nakon borbe sa depresijom i dugim odsustvom sa terena, iskoristio je opciju otkupa ugovora i postao slobodan igrač.

Tako se bivši košarkaš Minesote, Jute, Finiksa i Klivlenda nakon 12 godina provedenih u NBA ligi najverovatnije vraća u klub koji ga je kao mladog “vunderkinda” lansirao na košarkašku mapu.

Kako navodi pomenuti Sport, ključna osoba je Huan Karlos Navaro, njegov bivši saigrač. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da na klupi sedi Rožer Grimau, takođe njegov bivši saigrač iz Barselone.

Ovaj potez Barselone, ako dođe do njegove realizacije, se smatra popunjavanjem bekovskih pozicija jer postoji velika mogućnost da Rokas Jokubaitis na leto ode put SAD-a. Ostaje da se vidi koliko u ovim navodima ima istine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics