Ataman: Vremena se menjaju, ja sam u Panatinaikosu i mi ćemo pobediti

“Kažu mi hvala, žele sedmu titulu u Evropi, žele da se pobeđuje Oimpijakos, osvajaju trofeji… Srećan sam i što srećem navijače Olimpijakosa, oni mi većinom kažu kako jesu pristalice tima iz Pireja, ali i to kako poštuju moj rad. Ja im obično odgovorim sa ’žao mi je, vremena se menjaju, ja sam sada u Panatinaikosu i mi ćemo pobediti’. Pravim dnevno 50 selfija sa navijačima, svuda me pitaju za selfi.” – rekao je Ataman u intervjuu na OPAP kanalu.

“Već na prvom sastanku sa njim sam uvideo kako ima veliku želju da vrati Panatinaikos na najviši nivo. Želeo je da započne revoluciju sa mnom. Svideo mi se projekat, verovao sam u njega i shvatio da je došao kraj mom boravku u Anadolu Efesu. Kada verujem u projekat, onda volim da ubedim sve u to.” – rekao je o saradnji sa prvim čovekom kluba, Dimitrisom Janakopulosom.

“Najvažnije je da igrači i navijači veruju u projekat. Poštujem i njegovu porodicu, mnogo su zaista uradili za Panatinaikos koji važi za najveće klubove u Evropi. Pre nego što sam došao u klub, govorili su ‘Ergin, ti si težak čovek, gospodin Janakopulos je veoma težak. Kako ćete se snaći?’ Ja sam rekao: ‘Više volim da neko ima takva osećanja, da se zajedno ljutimo, reagujemo i radujemo zajedno.” – zaključio je turski stručnjak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *