Ataman: Pokazali smo karakter, važna pobeda

Nakon važne pobede nad Partizanom, PAO je nastavio sa sjajnom formom u Evroligi. Nakon meča, trener domaćih Ergin Ataman izneo je svoje utiske:

“Jako je važno pobediti u utakmicama koje možda nisu uvek sjajne. Nismo imali dobru pripremu ove nedelje, imamo problema sa povredama i izgubili smo malo fokus. Video sam to večeras, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo šansu u prvom poluvremenu da napravimo razliku, ali smo dopustili protivniku da se vrati u igru. Tri četvrtine bila je jako neizvesna utakmica jer smo znali da Partizan igra agresivno, oni su jako dobra defanzivna ekipa. U poslednjem periodu igre smo podigli nivo agresivnosti, pronašli način da napadamo i uprkos ne tako sjajnoj igri ostvarimo pobedu. Večeras smo pokazali karakter, pre svih kapiten Slukas. Jako važna pobeda za nas.”

S obzirom na sjajnu formu ekipe, i da je njegov tim u sjajnoj poziciji na tabeli, bio je upitan da prokomentariše šta se promenilo u timu.

“Naravno, utakmice koje smo izgubili na početku trudimo se da pobedimo u nastavku i tako vratimo “brejk”. Tako je bilo večeras, a biće i sledeće nedelje kada igramo sa Makabijem.”, zaključio je konferenciju Ergin Ataman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics