EuroLeague Fantasy – Deset preporuka za desetku!

U poslednja dva radna dana ove nedelje, imaćemo priliku da gledamo deseto kolo Evrolige, a u nastavku teksta možete pročitati naših deset fantazi predloga.

Treneri

Đanmarko Poceko – 4 kredita. Ekipa Asvela dočekuje minhenski Bajern u novoj hali. Poceko, čak i kada bi izgubio osim bodova, ne bi oduzeo kredit, zbog čega je vrlo zahvalna opcija. Ne postoji velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe, a za hrabrije fantazi igrače Poceko je solidna opcija.

Ćus Mateo – 11.9 kredita. Najsigurnija trenerkska opcija ovog kola jeste trener Real Madrida. Real dočekuje Albu, koja i nema nekih šansi u ovoj utakmici. Madriđani su doživeli prvi poraz ove sezone u prošlom kolu domaćeg prvenstva, tako da se reakcija svakako očekuje.

foto: Real Madrid Baloncesto

Bekovi

Nemanja Nedović – 11.8 kredita. Nedović je uhvatio zalet, a bez Nejpira uloga će biti još veća. Zvezda dočekuje Armani, jednu od bivših ekipa Nemanje Nedovića. Nedović je na domaćem parketu pružio jako dobre partije i donosio dobar broj fantazi bodova.

foto: Euroleague

Rodrig Bobua- 8.8 kredita. Bobua je u nekoliko navrata donosio 20 i više poena. Problem sa Bobuom je upravo njegova konstantnost u fantaziju. Po ovoj ceni i odsustvu Larkina, a i ne tako dobroj odbrani Partizana, Bobua bi trebalo da ima dobar napadački učinak.

Krila

Vil Klajburn – 14.5 kredita. Klajburn polako hvata ritam, a nedostatak Larkina će svakako podići njegovu potrošnju u utakmici sa Partizanom. Klajburn se u slučaju neuspešnog prvog kola, svakako može staviti i za kapitena.

foto: Euroleague/Anadolu Efes SK

Čima Moneke – 14.3 kredita. Moneke dočekuje svoju bivšu ekipu, gde i nije imao pravu priliku. Moneke će zasigurno biti silno motivisan protiv Monaka. Na domaćem parketu i uz veliko poverenje Duška Ivanovića, opravdano očekujemo dobru partiju Čime.

Alek Piters – 11.9 kredita. Olimpijakos dočekuje ekipu Žalgirisa. Najbolji strelac Olimpijakosa ima odličan procenat šuta za tri i uživa veliku slobodu. Olimpijakosu je pobeda na domaćem parketu jako bitna, a smatramo da je Piters igrač koji će ih predvoditi.

Centri

Matijas Lesor – 15.7 kredita. Lesor je u prethodna dva duela protiv Brendona Dejvisa odigrao odlične utakmice. Matijas je jedna od najsigurnijih, ali i od najkonstantnijih opcija. Pao danas dočekuje ekipu Valensije, a po nama predlog za kapitena svakako jeste Lesor.

Bruno Kaboklo – 12.8 kredita. Bruno je fantazi predlog za malo hrabrije. Brazilac je beležio oko 20 minuta na parketu u obe evroligaške utakmice. Efes jednostavno nema adekvatnog centra koji bi mogao da zaustavi Kabokla.

foto: KK Partizan MozzartBet

Džoel Bolomboj – 9.4 kredita. Definitivno jedna od najboljih opcija na centarskoj poziciji do 10 kredita. Smatramo da će Bolomboj i te kako biti potreban Zvezdi u duelu sa Armanijem, kako defanzivno tako i na skoku.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics