EuroLeague Fantasy – Nezgodno i uzbudljivo kolo!

Pred nama je novo kolo najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, a za još jedno duplo kolo smo udaljeni od novih neograničenih transfera. Kredit i budžet koji ćemo sakupiti u naredna tri kola biće od velike važnosti, tako da mesta za greške nema.

Treneri

Oded Kataš – 6.8 kredita. Ekipa Makabija je u utorak bila demolirana od strane Real Madrida u Beogradu. Makabi samo dva dana nakon toga dočekuje berlinsku Albu. Posle takvih utakmica, ekipe uglavnom pokažu reakciju, a sa obzirom na kvalitet Albe i Makabija, Makabi je veliki favorit na ovom meču.

Janis Sferopulos – 6.1 kredita. Zvezda je nakon prvih deset kola na samo tri pobede. Alarmi su se upalili i ekipi grčkog stručnjaka neophodna je pobeda. Pred svojim navijačima crveno-beli dočekuju oslabljeni, ali i vrlo nezgodni Efes. Efes će biti oslabljenim izostancima, ali bekovski tandem Larkin – Tompson sigurno će dati sve od sebe na ovom teškom gostovanju.

foto: Printscreen

Bekovi

Vejd Boldvin – 14.5 kredita. Delovalo je da je Boldvin polako uhvatio ritam, ali je u utorak odigrao utakmicu za zaborav. Svojom brzinom i eksplozivnim prvim korakom, Boldvin je igrač koji je često fauliran. Aktivan je na skoku i uzima dosta šuteva. Ako uhvati dobar šuterski ritam protiv ekipe Albe, može se očekivati dobar broj fantazi bodova.

foto: Euroleague

Nikolas Laprovitola – 12.7 kredita. Barselona dočekuje Asvel, a po nepisanom pravilu svaki bek odigra odličnu utakmicu protiv ekipe Asvela. Argentinac je uglavnom donosio dosta bodova na gostujućim utakmicama, ali je red i da na domaćem parketu donese 20 ili više bodova.

Krila

Nikola Mirotić – 16.4 kredita. Mirotiću je opala cena, a očekuje se i povratak njegovih dobrih partija. Svakako da nije najpopularnija opcija zbog svoje cene, ali je činjenica da je u svakom petom fantazi timu. Armani dočekuje Žalgiris, a od Nikole očekujemo barem 20 fantazi poena.

Dinos Mitoglu – 12.1 kredita. Mitoglu nastavlja sa dobrim partijama. Večeras gostuje Partizanu, a svima je poznato koliko se Partizan muči sa skokom. Mitoglu je aktivan na skoku i ima veliku minutažu od kad se vratio. Sve oči i pogledi su upereni u Lesora, tako da Mitoglu može biti pravi izbor iz senke.

Luka Mitrović – 11 kredita. Luka iz partije u partiju oduševljava. Jedan od pametnijih igrača Evrolige, što je i definitivno dodatni plus za fantazi. Slobodna bacanja su jedan od segmenta u kojima je Mitrović napredovao gledajući prethodne sezone.

foto: Euroleague

Centri

Matijas Lesor 16.2 kredita. Lesor će igrati protiv Partizana prvi put nakon odlaska iz crno-belih. Emocije će sigurno biti pomešane, ali ne treba zaboraviti da je Lesor pre svega profesionalac.

Foto: Euroleague

Džoel Bolomboj – 9.2 kredita. Bolomboj da domaćem terenu pruža dobre partije i gotovo uvek donosi dvocifren broj fantazi poena. Sa obzirom na cenu i da igra u petak, nije loša opcija za drugog centra, a i kao zamena ako prvi centar u četvrtak ne ispuni očekivanja.

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *