Željko Obradović: Utakmica kao cela naša sezona

Košarkaši Partizana slavili su na gostovanju u Berlinu protiv Albe u okviru pretposleldnjeg kola Evrolige. Svoja zapažanja nakon utakmice izneo je trener crno – belih, Željko Obradović.

“Verujem da smo neke minute igrali dobro. Naglasiću, samo neke minute, ne celu utakmicu. Ova utakmica je oličenje naše sezone – usponi i padovi. Ipak, bili smo smireni u odlučujućim momentima i zato smo pobedili. Nismo imali mnogo asistencija zbog načina odbrane protivnika, ali to nije važno. Ako smo konzistentni i pronalazimo rešenja, to je manje važno. Asistencije su veoma važan deo utakmice, ali posedujemo individualni kvalitet koji smo iskoristili.”

Svakako, pobeda nas Valensijom će biti pod moranje, Željko Obradović će se potruditi da se u najmanju ruku navijačima uzvrati trijumfom.

“Imamo još jednu utakmicu u AdmiralBet ABA ligi pre toga. Moramo videti i druge rezultate, ali bilo kako bilo, preostaje nam ta utakmica pred našim navijačima. Ovi ljudi su neverovatni, hvala im na svemu i igraćemo za njih”, zaključio je Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics