Vujošević: Onaj ko je prošao Zadar nema se čega plašiti

Zanimljivu izjavu za Antenu dao je proslavljeni stručnjak, u kojoj je poručio novom pojačanju crno belih da se nema čega plašiti.

– Lakića nisam toliko pratio, jer utakmice Zadra obično gledam kad igraju s Partizanom. Dosta redovno pratim Partizan, Budućnost i Studentski centar, a manje Crvenu zvezdu. Odigrao je Lakić odlično u nekim jako bitnim utakmicama, u kojima je dobro šutirao i rešavao razne situacije, biranim rečima govori iskusni trener i nastavlja:

– Napravio je Lakić dobru stvar kad je došao u Zadar – gde publika poznaje košarku i koji ima odličnog trenera Danijela Jusupa, a imao je i dobre saigrače. Uspešno je odigrao poslednju sezonu i svakako je napredovao – u parametrima u kojima je svaka utakmica izuzetno bitna, smatra da trener Partizana nije pogrešio što je potpisao Lakića:

– Obradović sigurno zna šta radi. Želja mu je napraviti sastav – kako bi imao više igrača sa prostora bivše države. To mu je potrebno i zbog veće motivacije. Nadam se, kao navijač Partizana da će sve biti uspešno.

– Onaj ko je prošao Zadar – nema se čega plašiti, kazao nam je Vujošević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics