Vujošević: “Iznenađen sam reakcijama navijača Partizana”

Proslavljeni košarkaški strateg, kroz karijeru većinski Partizana, Duško Vujošević prokomentarisao je trenutne rezultate košarkaškog kluba i dotakao se najnovijeg pojačanja crno-belih, brazilca Bruna Kabokla.

“Iznenađen sam reakcijama jednog dela Partizanovih navijača posle poraza, najpre posle meča sa Igokeom, a posebno nakon jučeranjeg neuspeha od Bajerna. Međutim, nakon ovog meča siguran sam da će sezona biti uspešna. Nije Partizan otišao u Minhen s obavezom da pobedi, Bajern se sprema za novu velelepnu halu, doveli su novog trenera, imaju solidan budžet… Dakle, očekivana je otvorna utakmica u kojoj će odlučiti jedna lopta.”, izjavio je Vujošević. a zatim se dotakao i brazilca:

“Zašto sam siguran da će Partizan imati dobru sezonu? Zbog toga što je dobio veliko pojačanje u vidu centra Bruna Kabokla, koji poseduje fantastične fizikalije. On mora da nauči da koristi kontakt pod košem u napadu. Onog trenutka kada ga Željko bude uključio u sistem odbrane od pikenerola u odnosu na njegove kvalitete i kad se u ekipu vrati Panter, to će biti tim za velika dela. Mora da se ima strepljenja kao što velika većina navijača ima i siguran sam da će sezona biti dobra.”, zaključio je Duško Vujošević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *