Virtus Bolonja više nije Segafredo!

Kompanija Segafredo Zaneti vise nije sponzor košarkaškog kluba iz Bolonje. Navodno ova odluka je u sklopu nekih novih strategija firme koja se bavi proizvodnjom kafe.

Segafredo Zaneti S.p.A. želi da ojača kvalitet svog brenda kroz određene nove strategije poslovanja. Zadržaće svoju reputaciju uspešnosti što se kafe tiče, kao i da zadovoljstvo svojih mušterija i potrošača bude uvek u centru pažnje.

Glasilo je zvanično saopštenje ove kompanije.

Dalje, ovaj brend ima u vidu ubrzavanje rasta u određenim internacionalnim tržištima. Ova odluka će upravo biti u korist tome. Segafredo je bio naslovni sponzor ekipe Virtusa, tako da će ono biti van imena kluba u budućnosti.

U opasnosti od “ispadanja” iz Evrolige uz večite, Albu i Valensiju jeste i Virtus. Kako je naveo Paulis Motiejunas, čelnik Evrolige, jedan od ovih pet timova naredne sezone takmičiće se u Evrokupu.

Virtusova sezona je počela maestralno na iznenađenje svih. Nakon toga klub je upao u krizu rezultata, umor i povrede su učinile svoje i nisu uspeli da se domognu plej-ofa. Završili su sezonu kao 10. mada su bili u vrhu u prvom delu. Porazila ih je Baskonija u odlučujućem meču za mesto broj osam.

Koliko će ova vest uticati na poslovanje kluba i budućnost u elitnom takmičenju ostaje da se sazna u danima koji predstoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *