Tristan Vukčević: Dogodilo se mnogo stvari, ne bih da ulazim u detalje

Zanimljivu izjavu dao je Tristan Vukčević za katalonski Mundo Deportivo, mladi košarkaš osvrnuo se na period proveden u Partizanu i izneo šta mu je najviše smetalo.

U Vizardsima nije mnogo čekao na minute, prvu utakmicu je zaigrao krajem marta, a već 3. aprila na terenu je proveo pola sata u okršaju sa Milvokijem.

“Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno”, rekao je Vukčević za Mundo Deportivo.

Želju Obradoviću ima samo samo reči hvale.

“Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem”.

U Vašingtonu su uspeli brzo da iskoriste njegov potencijal i igračke mogućnosti.

“Tim, trener i ljudi iz Vašingtona mi mnogo pomažu. Dočekali su me raširenih ruku. Osećam se veoma dobro, imam slobodu da igram svoju igru i pokažem šta mogu”.

Vukčević u ovom trenutku gleda kratkoročno i koncentrisan je isključivo na završnicu sezone sa Vašingtonom.

“Nismo još razgovarali, želim da završim sezonu na dobar način, ostale su nam još tri utakmice. Kada završim videću sa ekipom šta će biti i kakvi su nam planovi. Trenutno ne razmišljam o tome, želim da igram i uživam u svojoj igri, to je sve”.

Tristan je imao prvilegiju da igrački odrasta uz velike igrače kao što su LjuljRudi Fernandes, ali je kasnije, upravo zbog velike konkurencije je odlučio da ode u Partizan Mozzart Bet.

“Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek… Niuje bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu. To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno”, dodao je Vukčević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics