Topić: Daću sve od sebe da budem svoja najbolja verzija

Na nedavno održanom draftu, Oklahoma je kao 12. pika prve runde izabrala Nikolu Topića. Mladi srpski košarkaš govorio je o planovima za narednu sezonu.

Zbog težine povrede kolena, kao i problema koje je imao sa istom, jasno je kako se klubu neće žuriti da Topića što pre “ubace u mašinu”.

,,Zahvalan sam na tome što već imaju takvog iskustva sa Četom Holmgrenom koji nije igrao u prvoj sezoni. Pretpostavljamo da će takva situacija biti i sa mnom. Veoma sam zahvalan na prilici, daću sve od sebe da budem svoja najbolja verzija”, rekao je Topić.

Sigurno je da se mladi košarkaš o samoj organizaciji informisao kod doskorašnjeg plejmejkera Tandera, Vasilija Micića:

,,Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od njega, koji mi je ispričao odlične stvari.”

I novi trener Nikole Topića, Majk Dagnolt, imao je samo reči hvale o Nikoli:

,,Mlad i vešt košarkaš. Veoma zreo, pomislite da je stariji kada ga vidite kako igra, kako rukovodi utakmicom. Smiren, zreo, to nam je bio utisak kada smo razgovarali s njim, a to će mu biti potrebno u ovoj ligi.”

Podsetimo, od januara meseca mladi košarkaš muku muči sa povredom kolena, ali to nije uticalo na njegove “draft akcije”. U ovoj sezoni, bar onom delu u kom je igrao, Topić je beležio 15 poena i šest asistencija u ABA ligi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics