Smit: Nisam još ništa potpisao

U izjavi za Mozzart Sport, Džejlen Smit demantovao je natpise u vezi produžetka saradnje sa Partizanom, međutim kako i sam kaže dogovor je blizu pa je sva prilika da ćemo reprezentativca Hrvatske i sledeće sezone gledati u crno belom dresu.

“Video sam da se spekuliše kako sam potpisao, ali mogu da kažem da još nisam ništa“, kaže Smit u javljanju za Mozzart Sport.

“Trenutno pregovaramo. Sviđa mi se u timu, rekao bih da su i oni zadovoljni načinom na koji sam završio sezonu. Zasad je sve samo na razgovorima, ali rekao bih da će slika biti jasnija tokom sledećih nekoliko sedmica. Videćemo šta će biti, ali znam da bi voleli da me vrate“.

Da li bi ti voleo da se vratiš?

“Definitivno sam zainteresovan, zato i pregovaramo. Voleo bih da završimo posao, kako bih mogao da se vratim u Srbiju, u Beograd. Posle toga bih mogao da se fokusiram samo na olimpijske kvalifikacije“.

Smit je od dolaska u Partizan pokazao ozbiljnu dozu profesionalnosti, kao nagrada stigle su i dobre partije u timu koji nije dobro izgledao na kraju sezone, pa ne čudi želja ljudi iz Partizana da zadrže iskusnog košarkaša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics