Oscilacije u igri Partizana prevelike za konstantne rezultate

Ekipa Partizana, uprkos velikoj borbi i želji, nije uspela da dođe do pobede protiv raspoloženog Milana.

Zek Ledej – Poslednji napad Partizana koji je, izgleda, bio njegova potpuna improvizacija može da mu se zameri. Ništa drugo ne može se zameriti pouzdanom vojniku Partizana. Srljao je, uzeo možda neki šut koji nije trebao, ali je sve vreme igrao energično i uglavnom vrlo pametno.
FloutRate 7/10

Aleksa Avramović – Kako oceniti igrača koji je bio najbolji strelac svoje ekipe, sekao nemilosrdno odbranu Milana gotovo celim tokom meča i završavao na obruču preko njihovih centara, samo da bi u odsudnom trenutku, posle poslednjeg tajm auta svog trenera, uzeo nepromišljenu trojku preko ruke koja je skupo koštala njegov tim?
FloutRate 6/10

Mateuš Ponjitka – Povreda Nanelija konačno je stvorila priliku za Poljaka da se probije u rotaciju Partizana. Radio je Ponjitka sve što je u njegovoj moći. Borben i solidan u odbrani, ali nedorečen u napadu. Dva svoja ofanzivna skoka, koja su mogla da budu jako bitna, praktično je poništio promašenim zicerom i izgubljenom loptom koji su usledili iz njih.
FloutRate 4/10

Danilo Anđušić – Stiče se utisak da Danilo polako počinje da donosi Partizanu ono što je od njega potrebno. U trenucima kada se Partizan mučio u napadu, njegove kretnje od lopte stvorile su pometnju u odbrani domaćih, a pogodio je i par važnih šuteva. U odbrani nije bio igrač kojeg je trebalo ‘pokrivati’, naprotiv, na momente ‘leteo’ je po terenu da izrotira gde treba.
FloutRate 6/10

Kevin Panter – Gledajući u boks skor, partija kapitena crno-belih ne deluje toliko loše, ali to večeras nije bila partija jednog kapitena. Nije mogao da pronađe svoj ritam protiv agresivne odbrane u kontaktu Milana. Tek što se razigrao početkom drugog dela, zaradio je jeftino treći i četvrti faul, a kada se vratio promašio je bitan šut koji mu je poveren.
FloutRate 2/10

Bruno Kaboklo – Pronašao je Brazilac svoju šutersku formu sa početka mandata. Pogađao je izvan linije 6.75, u par navrata bio je efikasan i u reketu protivnika. Ipak nije bilo onog Kabokla koji ‘leti’ po terenu, pouzdan je i kada brani na perimetru, ali i svojim prisustvom odvraća od obruča svog tima, a koji se možda očekivao.
FloutRate – 5/10

Frenk Kaminski – Za svoje standarde sasvim solidan u odbrani, dokle god su njegovi saigrači stizali da izrotiraju oko njega. U napadu jeste nekarakteristično promašio par zicera, ali je bio potpuno racionalan i donosio dobre odluke na toj strani terena. Nije se igralo preko njega, pa se nije ni mogla očekivati veća ofanzivna produkcija.
FloutRate 4/10

Pi Džej Doužer – Još jedna bleda partija momka iz Južne Karoline. Imao je par ukradenih lopti i u odbrani 1-na-1 nije bio lak plen, ali u polju napada lopta kod njega nikako nije bila sigurna i ništa nije uspevao da iskreira protiv agresivne odbrane Milana. Brzim faulovima na početku je ‘zalepio’ sebe za klupu, a tu priliku je iskoristio znatno raspoloženiji Avramović, pa Doužer i nije imao veliku minutažu.
FloutRate 3/10

Alen Smailagić – Pokazao je prve znake života po povratku na teren srpski centar, ali se još nije probudio. Uzeo je i pogodio šut za tri, što je bitno za samopouzdanje, ali je i ‘brljao’ u napadu i izgubio par lopti.
FloutRate 3/10

Uroš Trifunović – U prvom poluvremenu jedva da je dobio šansu. U drugom je odmah po ulasku podigao tim ukradenom loptom iz koje je došlo do lakih poena. Sasvim solidan u svojoj roli, ali sem toga nije se posebno istakao.
FloutRate 4/10

Ognjen Jaramaz, Džejlin Smit – Nisu ulazili u igru.
FloutRate /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *