Obradović: Zahvalio sam se Smitu, kako treniraš, tako igraš!

Ekipa Partizana povela je sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji protiv Igokee, a svoje viđenje prve utakmice dao je trofejni trener na njihovoj klupi.

“1-0 u seriji, to je najvažnije. To je ono što smo želeli, da odemo u Laktaše sa 1-0. Utakmice u plej-ofu se brzo zaboravljaju, okreće se ka novoj. I naravno da se zahvalim ovim ljudima koji su došli da bodre ekipu. Hvala im na tome.” – rekao je Obradović kratko.

“Sve vreme smo imali kontrolu utakmice, manje-više vodili sa dvocifrenom utakmicom celu utakmicu. Napravili su na početku prvog poluvremena 7-0, ali sam uzeo tajm-aut pa smo napravili 10-0.” – odgovorio je na pitanje o seriji gostiju.

“Ja se najiskrenije nadam da možemo da završimo seriju tamo. Mi smo u prvenstvu odigrali izvanrednu utakmicu tamo. U plej-ofu se pripremaš, promeniš neke detalje. Idemo sa ciljem da dobijemo tu utakmicu i plasiramo se u polufinale” – kaže o narednoj utakmici u ovoj četvrtfinalnoj seriji.

Prokomentarisao je i dobru partiju svog plejmejkera Smita – “Dobro je da se vide i neke druge stvari, a ne samo statistika, šut. Da odbrambeno pomaže timu. On se izvanredno ponašao u periodu kad nije igrao i to sam rekao u svlačionici pred svim igračima. Zahvalio sam mu se jer je strpljiv, dočekao je svoju šansu jer je trenirao izvanredno. To su neki kriterijumi koji su veoma važni. Kako treniraš, tako igraš. Ako je neko bio slab na treningu ili igra lošu utakmicu, ili ne igra uopšte!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *