Obradović pred Makabi: Svaka naredna je malo finale

Košarkaši Partizana sutra od 20 sati i 30 minuta dočekuje ekipu Makabija, a trener crno-belih, Željko Obradović, dao je svoju izjavu za MozzartTV dan pre meča.

“Makabi… Njima je sve lako, oni su non-stop u Beogradu tako da nemaju putovanje (smeh). Gledali smo sinoć utakmicu koju su igrali protiv Virtusa, dominirali i odigrali zaista izvanredno. I posle utakmice komentari, i trenera i igrača su bili u smislu da su odreagovali pozitivno posle poraza od Fenerbahčea. Očekujemo taj Makabi, očekujemo tešku utakmicu, imaju kvalitet, mogu da igraju sa 2 visoka igrača, mogu i sa 4 mala, imaju igrače koji su sposobni da igraju 1 na 1, imaju šutere, godinama ih krasi ofanzivni skok… To su neke stvari koje su bitne što se tiče njih, što se tiče nas bitno je da smo razgovarali sa igračima i pokazali im mnogo iz utakmice sa Fenerbahčeom. Jedan period utakmice smo igrali izvanredno, a onda veoma slabo… Razlozi za to? S obzirom da je Fenerbahče nastavio da igra na isti način, koncentracija i reakcije na određene situacije na utakmici. Videćemo kako će to da izgleda protiv Makabija, naravno da nam je utakmica važna, ima 14. kola do kraja i svaka naredna utakmica za nas je, uslovno rečeno, malo finale.”, izjavio je Željko Obradović.

Zdravstveni bilten?

“Svi su radili trening, sem Alekse koji polako počinje i mislim da će od sledećeg treninga biti sposoban da radi 5 na 5, ali to je tek početak videćemo kako će se osećati i kada će biti u stanju da se vrati.”, odgovorio je trener crno-belih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *