Obradović: “Odanost prema našem klubu je kao Zadrana prema njihovom”

Nakon turneje po Španiji i polovičnog učinka u duplom kolu Evrolige, ekipa Partizana gostovaće ekipi Zadra u meču 13. kola regionalne košarkaške ABA Lige, a Željko Obradović dao je izjavu pred meč za hrvatsi portal Antena Zadar.

“Divna vest za košarku je što će dvorana biti puna! Očekujem dobar Zadar jer to je ekipa koja igra na specifičan način, uvek u petoj brzini žele da naprave kontranapad. Imaju istog trenera, tako da to je otprilike ista priča kao i prošle godine. U Zadar smo došli jutros oko pet sati. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku.”

Odanost navijača Partizana, uporedio je sa Zadrovim navijačima.

“Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi – ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko 20 hiljada ljudi. Pritom nas prate i na putovanjima, u Valensiji i u Madridu smo imali grupu od preko 500 naših navijača. Odanost navijača prema našem klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam ovde.”, izjavio je Željko Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *