Obradović još dve godine u Partizanu: Ovo je klub koji osecam!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, je na vanrednoj konferenciji za medije ekskluzivno, zajedno sa Željkom Obradovićem, otkrio da je upravo Željko produžio ugovor na još dve godine.

“Gospodin Željko Obradović je produžio ugovor na još dve sezone. Čestitam Željku, čestitam svim partizanovcima i mislim da nas očekuje sjajan period. Već tri godine radimo na ovom projektu i mislim da smo uradili sjajne stvari. Sama činjenica da smo drugu godinu najposećeniji i najgledaniji u Evropi, to nešto znači. Uspeli smo svi zajedno, od uprave, navijača, trenera, igrača, zaposlenih… Kolektivni uspeh. Znam da navijači gledaju uspeh samo kroz trofeje, daćemo sve od sebe da trofej ostane kod nas.”

“Ja želim da Željko ostane što duže, ali ova uprava nema mandat više od dve, dve i po godine, i potpuno je normalno da se ugovor i mandat uklapaju. Taj ugovor ne znači ništa, siguran sam da će on ostati još dugo u Partizanu.”, izjavio je predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović.

Zatim je reč preuzeo Željko Obradović.

“Zahvaljujem se svim ljudima iz uprav kluba, koji su takođe dali saglasnost da se ova saradnja produži i to je bila obostrana želja. Nikada se nije ni postavljalo pitanje, ovo je klub u kom uživam. Želim da se zahvalim svima, svim igračima, svima iz stručnog štaba, radne zajednice u protekle tri godine, ali i posebnu zahvalnost upravi, koja zaista voli Partizan i ulaže svoje vreme i novac. Svi zajedno pravimo ono što je Partizan!” izjavio je Željko.

Željko se dotakao i navijača.

“Nemoguće je izostaviti pokretačku snagu Partizana, armiju navijača Partizana. Ovo je sve preraslo u zadovoljstvo, ovo više nisu samo košarkaške utakmice. Uvek sam imao najlepše reči za njih. Mogu samo da ih zamolim da ovako i nastave. Bilo je nekih stvari na koje treba da utičemo, neke kazne, i mislim da su navijači svesni da može i bez toga. Dobili smo veliki broj mladih navijača, i da treba da im pokažemo pravi način. Utakmice više nisu postale pobede i porazi, već koliko cenimo sve one koji uđu u arenu, protivnici i drugi. Nekim stvarima nije mesto u areni, i apelujem da se ljudi iz Budućnosti dočekaju kao pravi prijatelji. Imamo mnogo dece sa roditeljima koji dolaze i atmosfera je za poželeti.”

“Ovo je klub koji osećam, klub koji volim i srećan sam što sam ovde.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics