O “famoznom” finalu KLS – Miroslav Mića Berić

Nakon što se žargonski rečeno, “spustila prašina” na parket Beogradske arene, proslavljeni košarkaš je u svom podkastu govorio o dešavanjima u drugom meču finala Košarkaške lige Srbije. Bivši bek šuter ekipe Partizana, koja je poražena u ovom finalu izneo je lične stavove po pitanju ove teme.

Mora da se zna. Pravila se moraju sprovoditi i na prvoj utakmici kada sve to krene, a ne samo na drugoj. Bilo je tu vređanje na nacionalnoj osnovi Alena Smailagića, gnusno vređanje Željka Obradovića, Zorana Savića…Ljudi koji su napravili košarkašku istoriju ove zemlje. Oni se gnusno vređaju. A onda dolazimo do skandalozne izjave najodgovornijeg čoveka u svemu tome koji kaže kako je to rizik njegovog posla.

Navodi kako je za to da na sve reaguje proaktivno i po određenom kriterijumu.

To čovek ne može da izjavi, već pijun koji radi po nečijem nalogu. Kako ti možeš da imaš obraza da ostaneš na toj funkciji, treba sam da daš ostavku. Tako nešto da izjaviš za Željka Obradovića i Zorana Savića. Bolje da ćutiš. Posle na potpitanja njemu novinarka pomaže kako je to bilo na ABA ligi. Ljudi, hajde na prvoj utakmici da se postave pravila za celu seriju.

Aludirao je bivši as Partizana na izjavu Aleksandra Grujina po završetku KLS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics