Mijailović: Verujte ovim momcima, računi se svode na kraju!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović obratio se javnosti nakon veoma uspešne godine kluba i poželeo svima srećne praznike uz poruku za navijače.

“Pre svega hvala što ste došli na ovo crno-belo porodično druženje. Ja se sa ovoga mesta sedmi put obraćam, dakle sedam godina sam na čelu kluba, to je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Kada pogledam i pomislim šta smo prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od jednog teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem plače mi se. Verujem da se to radi i mojim kolegama koji su saborci sa mnom sedam godina. Godina koja je ostala iza nas, bila je poprilično uspešna. To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi sa uspešnim rezultatom, jednom velikom organizacijom, gde smo više od pola miliona ljudi dočekali u Evropi, a imali 397 miliona pregleda imali na raznim mrežama Evrolige. Osvojili smo ABA ligu nakon osam sezona i osam sezona verovanja crno-belih navijača. Hvala im od srca što su verovali da ćemo doći tamo gde pripadamo, a to je da budemo prvi na Jadranu i među najboljima u Evropi. Hvala prošloj generaciji igračima na prošloj sezoni, celom stručnom štabu, ljudima iz kluba koji su radili da organizacija bude velika, sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte.” rekao je Ostoja, a potom dodao:

“Ova sezona je u Evroligi počela uspešno, u ABA ligi je počela uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem da verujete ovim momcima, nemojte nam suditi na pola sezone, račune ćemo svoditi na kraju. Želim vam uspešnu Novu godinu, Božićne praznike, a mi da svi više volimo i bodrimo naš Partizan, živi bili!” izjavio je Ostoja Mijailović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *