Mijailović: Mi nismo ozbiljan klub ako je bilo šta od toga tačno

Gostujući na Sport Klubu u emisiji “Večiti u EL”, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović dotakao se raznih tema. Neke od njih su status kluba u Evroligi, status Željka Obradovića, pojačanja…

Kada pričamo o Evroligi, srpskoj javnosti je uvek interesantno da li oba večita rivala imaju šanse za licencu, šta su uslovi… Predsednik Partizana rešio je da iznese neke činjenice i razjasni pojedine “vašarske priče”:

“Postoje tri faktora kod ulaska Partizana u Evroligu: budžet, Željko i prozor koji se otvorio. Da li je Željko komponenta koja je uticala na to, jeste. Da je Evroliga pitala imate li devet miliona evra, džaba vam Željko, da smo imali 19, džaba ako nema mesta. Ja nisam siguran da klub može da zavisi samo od jednog čoveka.”, rekao Mijailović pa nastavio:

“Ako klub zavisi od jednog čoveka, to nije klub. Ako kompanija zavisi od vašeg direktora, to nije kompanija. Zavisi od budžeta, da li imate prostor da igrate Evroligu i da li ima mesta. Naravno da je Željko Obradović važna komponenta. Ne može jedna stvar da utiče na to. Ako ima Željka, ima Evrolige, ako ne, nema. Ako Ostoja donese novac, ima para, ako ne, onda nema. Ako je bilo koja tvrdnja od te dve tačna, mi nismo ozbiljan klub.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics