Letimo po pobede! Partizan poručuje svojim igračima

Crno-beli avion se zaputio ka glavnom gradu Litvanije, Kaunasu. Tamo Parni valjak ide u goste domaćem Žalgirisu, a bilo je određenih pitanja oko rostera i povređenih igrača. Te dileme su razbijene, Ledej, Naneli i Jaramaz su u avionu i sutra će biti u konkurenciji za sastav.

Trener Obradović biće nažalost bez Avramovića, Kaminskog i Trifunovića. Najbitnije od svega je da oporavak teče i da će uskoro biti poznato kada će se vratiti na parket.

Igramo sutra protiv jedne odlične ekipe Žalgirisa. Svakoga mogu da pobede, predstavljaju jedno teško gostovanje. Poznaju svoje vrline i trude se da ih iskoriste na najbolji mogući način.

Navijači su poput naših, napune halu pred svaku utakmicu, nije lako igrati ispred takve atmosfere. Ljudi u Litvaniji jako vole košarku i učiniće sve da nam ovaj meč bude naporan.

Istakao je strateg crno-belih gospodin Obradović.

Svaka naredna utakmica će biti najbitnija za nas. Čekamo povratak povređenih igrača, ali ne smemo da se opuštamo. Nemamo izgovora, kvalitetna smo ekipa i ne smemo da dozvolimo lapsus. Krucijalno je da scako odradi svoj zadatak svom snagom kojom raspolaže. Jedino tako ćemo nastaviti da pobeđujemo.

Govorio je Peri Doužer džunior, uz Kabokla novi miljenik ‘Grobara’.

Partizan sutra u 19.00 počinje svoj meč u 14. kolu Evrolige u Žalgiris Areni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *