Kevin Panter: Na meni je da budem lider i ono ko sam!

Kapiten Partizana i povratnik na teren posle mesec dana pauze, Kevin Panter nije krio oduševljenja i nagomilane emocije zbog pomenute povrede i izostanka sa parketa.

Crno – beli su ostvarili ogroman trijumf u grotlu beogradske Arene protiv Panatinaikosa rezultatom 92:87. Dodatnih pet minuta odlučilo je pobednika, a jedan od heroja bio je (normalno) Kevin Panter. Njegovih 13 poena uglavnom su postignuti u četvrtoj deonici i produžetku, u trenucima kada se lomio duel i Partizan stizao prednost gostiju. Na kraju je podelio asisteniju za svog saigrača i prijatelja, Zeka Ledeja i upravo time započeo izlaganje nakon utakmice.

“Četiri godine se poznajemo, napao sam, znao sam gde da bacim loptu. Čestitao sam mu.”

Potom se nadovezao i na Pi Džej Doužera koji je takođe odigrao vrlo dobar meč i uticao da se beogradski klub vrati i udahne novi život.

“Rekao sam da je on svoj igrač, igrao sam protiv njega na koledžu, znam njegovu igru. On nije Dante niti je Dante on, volimo i jednog i drugog, Egzum je otišao u NBA i to je to. Moramo da pustimo Pi Džeja da igra svoju igru, videli ste da je igrao svoju igru, pomaže nam mnogo”

Zaključio je sa svojom partijom i rekao da itekako zna šta i koliko može:

 “Nisam bio frustriran, dešava se. Nisam gubio samopouzdanje, radim naporno, treniram, bio sam u takvim momentima. Ako ja izgubim to, kao lider tima, ne sme to da se desi, ne smem da izgubim smirenost u haosu. Neka treneri i saigrači kažu to, znam svoj posao, na meni je da budem najbolji, da budem lider i ono ko sam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *