Jović ne putuje na gostovanje Bajernu!

Valensija u Minhen odlazi bez srpskog plejmejkera Stefana Jovića, koji ima jaku upalu sinusa, pa neće biti na raspolaganju Aleksu Mumbruu. Tu informaciju predstavnicima medija otkrio je upravo šef stuke španskog kluba, uz napomenu da je srpski reprezentativac jutros morao u bolnicu jer je imao problema sa disanjem.

Dobra vest za Valensiju je dolazak iskusnog šutera Džastina Andersona, koji će pojačati konkurenciju u trenucima kada ekipa kuburi sa povredama.

“Anderson je još jedan igrač u rotaciji, što je važno zbog izostanaka Semija, Klavera i Jovića. On je igrač koji igra sa velikom željom i može da pruži mnogo u odbrani i pod obručima”, rekao je Mumbru.

Sa druge strane, Bajern je podigao nivo igre u odnosu na početak sezone, a sada se vratio i kapiten tima Vladimir Lučić, koji će tek biti igrač od presudne važnosti za sastav Pabla Lasa.

“Očekuje nas utakmica koja će biti teška kao i sve one koje smo igrali u poslednje vreme. Bajern ima sjajnu odbranu, generiše ih mnogo kretanja lopte, sa igračima kao što su Edvards, Bolmaro, Ibaka, Fransisko imaju veliku poentersku moć”, rekao je Mumbru.

Valensija deli četvrto mesto Evrolige sa sedam ekipa koje imaju skor 9-7, ali Mumbru ističe da stanje na tabeli nije u glavnom fokusu.

“Gledamo na tabelu, ali ne opsesivno. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu”, rekao je stateg Valensije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *