Gedraitis: Nikad nisam nešto slicno doživeo u životu

Još jedna saga između večitih je okončana, pred nama je vruće košarkaško leto a neko ko neće morati o tome da misli je Rokas Gedraitis, koji se u izjavi za Meridian Sport dotakao aktuelnih tema.

“Za mene je ovo novo iskustvo. Nikad nisam nešto slično doživeo u životu. Bilo je čudno, ali tako je kako je… Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer se nisam susretao sa ovakvim stvarima u karijeri”, rekao je Gedraitis za naš portal.

Teško možete da vidite na licu Litvanca previše ekspresija, ali osećalo se da puca od zadovoljstva što je stavio paraf na ugovor sa Zvezdom.

“Srećan sam što sam što sam ovde. Želim da se zahvalim ekipi što mi je verovala. Nadam se da su pred nama dve lepe godine”.

Pregovori gotovo da nisu ni postojali – sve je rešeno ekspresno.

“Bilo je baš brzo. U utorak su mi javili i sve je bilo gotovo u toku jednog dana. Verovatno je moj agent pričao duže, ali ja sam saznao tek u utorak i sve smo brzo dogovorili. Možda ne pokazujem emocije na mom licu, ali zaista sam srećan”.

Iako je sezona gotova, pred Rokasom je još uzbuđenja i utakmica – sledi kvalifikacioni turnir za OI.

“Uzbuđen sam što me čekaju obaveze u reprezentaciji. Imam veliku želju da pomognem timu da se kvalifikujemo i da igramo na Olimpijskim igrama. Nadam se dobrom letu”, zaključio je Gedraitis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics