Čović: Zvao sam Mirotića, njegovog menadžera i njegovog tasta

Košarkaško leto proteklo je u znaku Nikole Mirotića, jednom nogom bio je u Partizanu a predsednik Crvene zvezde izneo je nove detalje u sagi oko jednog od najboljih igrača Evrope.

Mi smo Mirotića zvali, u maju mesecu. Ja sam ga lično zvao, prvo njegovog menadžera, pa njegovog tasta, pa onda smo se lično čuli i on je rekao da će razmisliti nekoliko dana. Čovek je razmislio i javio da to nije to“, rekao je Čović u podkastu “Kod Luke i Kuzme”.

Zvezda je čak spremila i konkrentu ponudu.

Pominjali smo na koliko godina hoće, jednu plus dve, plus tri, ja njega znam, on je generacija mog sina, znam ga od malena. Posle tih nekoliko dana se javio, čuli smo se i rekao da to nije to. Ne govoreći ni gde će, ni šta će. Tu se završilo. Sve ovo ostalo, ubacivanje političara, pa crkva, pa svetost patrijarh…

Najviše se ipak pričalo o pregovorima Mirotića i Partizana koji su na kraju propali.

Sa Mirotićem je završeno, posle toga je Partizan radio, pregovarao, mi smo još to pipali u martu mesecu, u kontaktu sa tastom, njegov tast se bavi i menadžerskim poslom, Đoković mali koji je u Americi, oni su mu zastupnici. Vrlo korektan odnos i taj odnos smo zadržali i sa Mirotićem“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *