Berić: Partizan treba da ga otkupi, on je potreban svlačionici

“Ne samo zbog igračkih, već zbog ljudskih, liderskih sposobnosti. Momak koji ima veliko srce, koji ne bi dozvolio neke stvari dešavaju.” – rekao je Mića Berić o Lučiću u poslednjoj epizodi Pick and roll podkasta, u kojoj je govorio o svojim željama što se dolazaka u Partizan tiče.

“Kako je krenuo plej-of Jadranske lige, on je jedan od najboljih igrača Partizana.” – rekao je bivši košarkaš Partizana o Smitu. – “Uz njega još jedan plejmejker. Kris Džouns ili možda neki drugi tip plejmejkera, kombo bek..”

“To za Vanju očekujem da je završena stvar” – rekao je Mića o bivšem kapitenu Partizana – “Znam koliki je Vanja navijač Partizana. Stasao je u jednog sjajnog momka i igrača. Mislim da može da napravi dodatni korak u radu sa željkom. Jedva čekam da se to ozvaniči. Volim Vanju, odlučili smo da sa 18 godina bude kapiten Partizana. To mu je bilo dodatno breme, ali to ga je ojačalo.”

“Ono što zameram upravi Partizana – kada je Lučić potpisivao ugovor sa Partizanom da smo mogli-… Ne mogu da prežalim, jer takvog momka ja hoću u svlačionici i da ostane do kraja karijere u Partizanu. Ne znam da li to može da se otkupi. Na toj poziciji smo toliko para potrošili, dolazili su neki momci koji su više para uzimali.” – kaže o još jednom od igrača koji su nosili kapitensku traku u najtrofejnijem srpskom klubu, pa nastavlja.

“Ako bih šta voleo, voleo bih da vidim Lučića. Ne samo zbog igračkih, već zbog ljudskih, liderskih sposobnosti. Momak koji ima veliko srce, koji ne bi dozvolio neke stvari dešavaju. Unutar svlačionice neke stvari i ta atmosfera koja se stvorila… klimava.”

“Što se želja tiče – Kendrik Nan. Nema veze što je produžio ugovor, daćemo mu deo Beograda na vodi, šta ovde sve ne može?” – našalio se za kraj Mića Berić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics