EuroLeague Fantasy – Novo duplo kolo!

Utorak i sreda, rezervisani su za osmo kolo Evrolige. Dok nas u četvrtak i petak očekuje devoto kolo u sklopu drugog duplog kola ove sezone.

Treneri

Nekoliko utakmica u kolu pred nama nema jasno izražene favorite. Neka sigurnija trenerska opcija u ovom kolu bi trebalo da bude Saša Obradović – 9.6 kredita . Monako dočekuje Efes koji ne briljira od početka sezone.

Trenerski derbi začelja

U sredu nas očekuje derbi žačelja između Alba i Asvela. Cena oba trenera iznosi četiri kredita. Izbor između Poceka i Gonzaleza ostavljamo Vama. Po najjeftinoj opciji možete dobiti minimum 10 bodova, a i ako biste otišli u minus, najrealniji minus je -5 bodova.

Kampaco – Evans – Majk Džejms

Navedene tri opcije jesu sigurice po svemu pokazanom.

Kampaco je u prošlom kolu doneo čak 42.9 bodova. Gotovo nemoguće je da ponovi ovakav učinak u osmom kolu, ali svakako se može očekivati dobra partija Argentinca.

Kinan Evans i Žalgiris gostuju Panatinaikosu. Kao što smo i najavili, Evansova cena je sve veća, a trenutno iznosi 14.1 kredita. Pao jednostavno nema adekvatno rešenja za Evansa, koji ima odrešene ruke u napadu Žalgirisa.

Majk Džejms – 16.2 kredita. Najskuplja i najkonstantnija fantazi opcija za bekove. Možda će za nijansu slabiji broj bodova donositi od kada se na parket vratio Džordan Lojd.

Bekovi ispod radara

  • Sterling Braun – 10.9cr
  • Rokas Jokubajtis – 8.1cr
  • Met Tomas 7.8cr
  • Ognjen Jaramaz 5.8cr

Krila do 11 kredita

Tadas Sedekerskis – 10.7 kredita. Barselona je pokazala da se muči sa skokom, gde je litvanski košarkaš gotovo uvek aktivan. Dolazak Ivanovića samo je podigao Tadasovu minutažu, a po ovoj ceni očekujemo da nastavi sa dobrim partijama.

Dinos Mitoglu – 10.5 kredita. Povratkom na teren Mitoglu je pokazao da je željan igre. Trenutna situacija sa krilnim igračima u grčkom klubu ide na ruku našem fantazi izboru.

Mitoglu je i prošlo kolo bio preporučen sa naše strane, a doneo je čak 33 bodova po ceni od 9.6 kredita.

Luis Olinde – 8.6 kredita. Uz Timana i Brauna, Olinde je jedna od boljih fantazi opcija iz ekipe Albe. Albatrosi dočekuju Asvel, a potrebno je i da Olinde iskoči kako bi domaći stigli do pobede.

Tarik Biberović – 5.1 kredita. Po ovoj ceni i trenutnoj formi i stanju na klupi Fenera, Tarik deluje kao odlična opcija.

Centri

Matijas Lesor – 15.7 kredita. Posle dve slabije partije, očekujemo barem 20 bodova od bivšeg centra Partizana.

Serž Ibaka – 14.3 kredita. Polako, ali sigurno postaje nepisano pravilo da je obavezno imati centra koji igra protiv Partizana.

Džonatan Motli – 12.2 kredita. Nešto slabiji ulazak Motlija u sezonu. Prošlogodišnje dve utakmice protiv Crvene zvezde, Motli je bio vrlo raspoložen. Prekid crne serije Motlija i neka ubedljivija partija, sa pravom se očekuje u ovoj utakmici.

FOTO: Euroleague

Kod za FLOUTER ligu: 79782D20

Vukašin Mijailović

Related Posts

EuroLeague Fantasy – Bližimo se kraju

Došli smo i do pretposlednjih predloga u regularnom delu sezone. Izdvojili smo po nama tri najbolje opcije na svakoj poziciji. Bekovi Šejn Larkin – 18.5 kredita. Jedna od najbitnijih utakmica…

EuroLeague Fantasy – Za svakoga po nešto

U ovom kolu očekuju nas neograničeni transferi po poslednji put u regularnom delu sezone. Opcije koje smo vam predložili kreću se od najskupljih, pa sve do najjeftinijih za svaku poziciju.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Missed

Denver produžio saradnju sa Marejom

Denver produžio saradnju sa Marejom

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Daum: Igrati sa Teodosićem je jedinstvena prilika

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Penzioner Printezis ponovo heroj Olimpijakosa

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Hemonds napustio Dubai nakon dve nedelje!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Janakopulos lansirao bombu – stiže Osman!

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?

Bomba na pomolu: Bertans ponovo u ABA ligi?
Verified by ExactMetrics