Šaranović: Uvek je čar igrati protiv Zvezde, a san mi je i da zaigram za nju

Nikola Šaranović, mladi košarkaš FMP-a, odigrao je sjajnu utakmicu u porazu svoje ekipe protiv Crvene zvezde u četvrtfinalu kupa “Radivoj Korać”, a nakon meča je i pričao za Meridian sport.

“Ušli smo u utakmicu sa karakterom, igrali smo hrabro i nismo dali na sebe. Veoma sam ponosan što nismoi odustali nijednog trenutka. Neki su mislilu da će biti lako za Zvezdu, ali mi smo dali sve od sebe i nismo se predavali nikada.” – počeo je Šaranović sa svojim komentarom na meč.

Nikola je dobio velike pohvale svojih saigrača zbog utakmice koju je individualno odigrao, a na to je odgovorio krajnje skromno.

“Sve počinje i završava se sa mojim saigračima. Oni me svakodnevno čine boljim i kako sam krenuo, tako sam i završio. Možda nam je malo sreće falilo, ali generalno dali smo od sebe i zaista ne mogu da se žalim.”

Takođe, prokomentarisao je atmosferu koju su napravili navijači Crvene zvezde, a i svoje košarkaške ambicije.

“Uvek je čar igrati protiv Crvene zvezde, pogotovo zbog navijača, tako da nemam šta da kažem osim da je svaki duel sa Zvezdom fenomenalan. […] To je san (igranje za Crvenu zvezdu). Ali, sada sam igrač FMP-a i razmišljam samo o ovoj sezoni. Na kraju krajeva, kome nije san da igra za Crvenu zvezdu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics