EuroLeague Fantasy – Poslednje duplo kolo

Dočekali smo da napišemo i predloge za poslednje duplo kolo. Zbog same situacije da već za dva dana ponovo pišemo nove predloge, u najkraćim crtama objasnili smo predloge za ovo kolo.

Bekovi

Vejd Boldvin – 17.6 kredita. Boldvin definitivno ima najlakši zadatak od trojice najskupljih bekova. Odlična kapitenska opcija za prvi dan. Već nekoliko nedelja igra na vrhunskom nivou i lider je svoje ekipe. Na odbranu Asvela i ne treba trošiti reči, a šansa da zaustave Boldvina ne postoje.

Kinan Evans – 16.8 kredita. Evans igra odlično, a pogotovo kod kuće. Čak i protiv čvrstih odbrana, Evans je nalazio svoje fantazi bodove.

Kris Džouns – 12.9 kredita. Svi smo ušli u šablon najskupljih i najčešćih opcija, a Džouns je pravi diferencijal koji nam može doneti dosta poena.

Krila

Čima Moneke – 16.2 kredita. Moneke je igrač sa neverovatnom energijom, a i sam je dosta uzbuđen što će igrati pred navijačima crno-belih. I sam Duško Ivanović skrenuo je pažnju svojim igračima da u takvoj atmosferi moraju da pronađu motiv više umesto da ih ona uzme pod svoje.

Bonzi Kolson – 14.3 kredita. Kolson je uz Boldvina najbolji igrač Makabija ove sezone. Česte su utakmice gde su zajedno imali veliki broj bodova, a u tom društvu često bi se zatekao i i Džoš Nibo.

Geršon Jabusele – 12.6 kredita. Nekoliko izostanaka u ekipi Reala, a Jabusele se čini kao igrač u najboljoj formi kod Madriđana. Protivnik je Alba koja veoma loše izgleda ove sezone i dopušta ogroman broj fantazi bodova.

Centri

Matijas Lesor – 17.9 kredita. Svi dobro znamo koliko je Lesor motivisan protiv Crvene zvezde. Pao gleda da zauzme što bolju poziciju i prednost domaćeg terena na kom su pakleni. Protiv crveno-belih koji su u seriji poraza, ovo se čini kao lak zadatak za grčki tim.

Devin Buker – 9.9 kredita. Jedan jeftin, a trenutno i jako pouzdan igrač kojeg smo i u prošlom kolu preporučili.

Treneri

Oded Kataš – 6.7 kredita. Na ”domaćem” parketu protiv ekipe koja nište ne može da odbrani Makabi će zasigurno igrati na više poena, što ekipa Asvela neće moći da isprati.

Željko Obradović – 5.3 kredita. Sad ili nikad situacija za crno-bele. Jeftina opcija, a pobeda pred punom halom je imperativ za Partizan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by ExactMetrics